TELEPORTALEN – fra model til virkelighed

ET, ELLER TO, BILLEDER SIGER MERE END 1000 ORD!

I vores designproces er modelarbejde et vigtigt redskab, både for os selv i processen, men især også i dialogen med vores kunder. Vel at mærke en analog model, ikke en fancy 3D visualisering der ofte giver et drømmebillede. Den analoge model giver en rigtig god fornemmelse for rummet, proportioner og flow. Kunden kan være med til at flytte rundt på elementerne og prøve ting af. Også i vores arbejde med Teleportalen, et leg- og læringsområde for børn 3-8 år, for Enigma, var modellen et fantastisk redskab. Nu hvor Enigma er åbnet for publikum kan vi godt give et indblik i vejen til resultatet. Har I lyst til at høre nærmere om vores proces er I velkomne til at kontakte os.

Proudlypresent skal lave nyt leg- & læringsområde i det nye Enigma, museum for post, tele og kommunikation!

Vi er rigtig glade for at have startet op projektet med at lave et spændende og sjovt leg- og læringsområde for børn, 3-10 år, i Enigma, museum for post, tele og kommunikation. Museet er pt. under ombygning, men allerede d.3 september i år åbner museet op med udstillinger, Maker Space og så det børneområde vi skal hjælpe med at udvikle, formgive og producere. Vi har travlt, og på billedet inspicerer vi rummet/byggepladsen tænkt til børneområdet, sammen med Martin, Ustillingschef, og Mads, læringsdesigner, fra Enigma.

videnskabelig studie af drømmeskibet!

DRØMMESKIBET – set udefra

Vi ved jo at vores Drømmeskib virker efter hensigten. Børn, forældre, bedsteforældre og museumsfolkene er glade, men nu har vi også et forskningsprojekt der dokumenterer det! Læs Lise Specht Petersens, forsker ved CISC ( center for Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU) undersøgelse om Drømmeskibet i vedhæftede pdf.

Finalist i Danish Design Award 2020!

Drømmeskibet, leg- og læringsområde på M/S Museet for Søfart. Design: Proudlypresent

Vi er rigtig stolte af at Drømmeskibet er gået videre til finalen i Danish Design Award 2020, i kategorien “Better Learning”. Den heldige vindere afsløres d.2. juni ved en ceremoni på DAC (så fremt Corona epidemien tillader)

NOMINERING AF M/S MUSEET FOR SØFART- I KATEGORI BYENS BEDSTE MUSEUM FOR BØRN

M/S Museet for søfart er nomineret til “bedste museum for børn-prisen 2019” hos Børn i byen.

Børn i byen er Danmarks største guide til børnefamilier og den årlige nominering af forskellige aktiviteter egnede til børn kåres af brugerne. Så vi er selvfølgelig glade for at det nye leg- og læringsområde Drømmeskibet, designet af Proudlypresent, har bidraget til nomineringen. Og det betyder at Drømmeskibet på under et et år, har formået at vække interesse og begejstring hos børnefamilierne og dermed konkurrer med de etablerede spillere som Louisiana og Nationalmuseet, der har arbejdet med tilbud til børn i mange år.

Læs mere herunder og STEM helst på M/S Museet for Søfart !

https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/bedste-museum

ADD-ONS TIL STANDARD MESSEVÆGGE

ADD-ONS TIL DANISH EXPORT ASSOCIATIONS MESSEKONCEPT. Det er ikke altid muligt, eller nødvendigt, at starte helt forfra når der skal arbejdes med identitet og nyt look i forbindelse med et messefremstød. Danish Export Association havde allerede investeret i et standard messevægsystem, så for at skabe personlighed og identitet til deres fællesstand så arbejdede vi med et add-on koncept. I det her tilfælde en række  inventar elementer der tilfører personlighed og identitet til det samlede udtryk. Pilot testen, på Seatrade Cruise Global 2019 i Miami, viser vores design til det centrale mødested, fællesarealet, på fællesstanden. En “huskonstruktion” med indbyggede funktioner til udstilling, opbevaring, fortæring og plads til mødebord. Konstruktionen er bygget op i moduler og kan skaleres op til større fællesarealer.

Med vores add-ons har Danish Export Association fået hvad de ønskede: “Et moderne udtryk og formsprog der signalerer kvalitet, design, bæredygtighed, nærhed og professionalisme”. Og ikke mindst så skiller messestanden sig ud i messehallen – hustaget har givet DEA´s fællesstand en ny “skyline”.

Pilot testen i  Miami har fået rigtig god respons fra både besøgere og udstillere, så nu bliver konceptet rullet ud til DEA´s øvrige messer rundt om i verden.

THE DREAM SHIP – MODEL VS. REALITY

 

Et hurtigt tilbageblik på vores arbejde med Drømmeskibet for M/S Museet for Søfart. Billederne viser stævn og agter af vores hjemmelavede pap model og det endelige resultat på museet. Det er ikke er nyt for os at virkelighedens design ligner model og tegninger når vi står med resultatet hos kunden, men vi blev alligevel overraskede når vi kiggede på billederne.  Det er kun detaljer og små ændringer der skiller vores første pap model fra virkelighedens Drømmeskibet. Udtryk og oplevelse er det samme!

Vi arbejder tit med modeller i pap & skum. Det er et supergodt redskab i dialogen med kunderne. Idéer bliver konkrete og kunden kan nemmere inddrages i processen. Og alligevel bliver kunden altid overrasket over at virkeligheden jo faktisk ligner modellen når vi står med den færdige løsning.

 

P.S Drømmeskibet er et 400m2 stort Leg- & Læringsområde hos M/S Museet for Søfart i Helsingør. Drømmeskibet blev indviet i oktober 2018 og indeholder et legeområde samt et workshopområde. Proudlypresent har stået for design & produktion. Drømmeskibet er støttet af Nordea-fonden og Lauritzen fonden.