what our clients say

Tina Mayn

Tina Mayn

Executive Vice President, Global Marketing & Product Management, Nilfisk

"Rent personligt var det en meget positiv oplevelse for mig at opleve Proudlypresents idéer på tegnebrættet folde sig ud i virkeligheden. Det har været en god proces fra start til slut. Proudlypresent har formået at give os tryghed i et projekt der var under stort tidspres. Opgaven er løst med enkle og virkningsfulde greb, og vi er utrolig glade for resultatet. Vi vil fremover også bruge Proudlypresents til andre opgaver såsom vores fremtidige showroom."

Søren Faebo Larsen

Søren Faebo Larsen

Markedsdirektør, Enemærke & Petersen

"Proudly Present har blandt andet hjulpet E&P med at omdanne vores Byggefabrik i Glostrup til et Living Showroom. Kreativitet og højt abstraktionsniveau kombineret med jordnært samarbejde i øjenhøjde har været nøglen til succes og fremdrift for dette projekt."

Steen Mogensen

Steen Mogensen

Facility Manager, CMC Biologics

"CMC Biologics kan varmt anbefale Proudlypresent som design samarbejdspartner Proudlypresents professionelle tilgang og indstilling til, at omsætte spæde ideer og udfordringer til brugbare og kreative løsningsforslag er helt i særklasse. Det indbyrdes samarbejde og kommunikation fungerede optimalt og upåklageligt, herudover skal det highlightes, at den hurtige responstid samt villighed til en løbende justering og tilretning af design og indretningsplaner under hele forløbet var særligt givende."

Marie Ørstedholm

Marie Ørstedholm

Forssknings- og formidlingschef, M/s Museet for Søfart

Med DRØMMESKIBET, som Proudlypresent har designet og bygget for museet, har vi fået et fantastisk område, der i sit udtryk og æstetik spejler museets legende arkitektur og som skaber liv i museet dagen igennem. En kompliceret opgave, som blev løst med lige dele kreativitet og elegance. Proudlypresent blev valgt som hoveddesigner på DRØMMESKIBET og det tilhørende familieværksted, Sømandsværkstedet, pga. deres stærke designkompetence og produktionserfaring, deres erfaring med at skabe spændende lege- og aktivitetsmiljøer og ikke mindst deres lydhørhed over for museets ideer og ønsker. Og forventningerne er blevet indfriet til fulde. Proudlypresent har styret den meget komplekse proces fra idé til færdigt resultat med sikker og fast hånd uden at give køb på deres sprudlende kreativitet, engagement og gode humør. De har trukket på deres netværk af dygtige samarbejdspartnere og leverandører, hvilket har haft afgørende betydning for både opbygningsfasen og for kvaliteten i det endelige resultat. Det har alt i alt været en fornøjelse at samarbejde med Proudlypresent, og M/S Museet for Søfart vil ikke tøve med at genoptage samarbejdet i andre projekter. Proudlypresent får museets varmeste anbefalinger.