THE DREAM SHIP – MODEL VS. REALITY

 

Et hurtigt tilbageblik på vores arbejde med Drømmeskibet for M/S Museet for Søfart. Billederne viser stævn og agter af vores hjemmelavede pap model og det endelige resultat på museet. Det er ikke er nyt for os at virkelighedens design ligner model og tegninger når vi står med resultatet hos kunden, men vi blev alligevel overraskede når vi kiggede på billederne.  Det er kun detaljer og små ændringer der skiller vores første pap model fra virkelighedens Drømmeskibet. Udtryk og oplevelse er det samme!

Vi arbejder tit med modeller i pap & skum. Det er et supergodt redskab i dialogen med kunderne. Idéer bliver konkrete og kunden kan nemmere inddrages i processen. Og alligevel bliver kunden altid overrasket over at virkeligheden jo faktisk ligner modellen når vi står med den færdige løsning.

 

P.S Drømmeskibet er et 400m2 stort Leg- & Læringsområde hos M/S Museet for Søfart i Helsingør. Drømmeskibet blev indviet i oktober 2018 og indeholder et legeområde samt et workshopområde. Proudlypresent har stået for design & produktion. Drømmeskibet er støttet af Nordea-fonden og Lauritzen fonden.