PRAKTIKPLADSER HOS PROUDLYPRESENT

PROUDLYPRESENT SØGER 2 DESIGNPRAKTIKANTER
Har du lyst at være med i hele processen, fra idéudvikling, design og realisering?
Så kan vi lige nu tilbyde to praktikpladser på hyggelig lille tegnestue i Valby

PROUDLYPRESENT er en kreativ virksomhed der arbejder med indretning der styrker virksomhedens brand og kultur. Vores varemærke er historiefortælling og stærke kundeoplevelser via de fysiske rammer, hvor vi sætter rummet i spil med form, farver og grafik.
Vores opgaver og kunder er alle meget forskellige.

LIGE NU har vi en spændende opgave for M/S Museet for Søfart i Helsingør. For dem er vi i gang med at lave et ”oplevelsesunivers for børn fra 3-10 og deres forældre/bedsteforældre”. Vi står for konceptidé, design og realisering. Projektet skal stå færdigt til efterårsferien 2018. Opgaven tænker vi vil være spændende for praktikanter at deltage i.
Vi har naturligvis også andre projekter i den samme periode som du ligeledes vil blive en del af.

BAG PROUDLYPRESENT står de to partnere, Jette Kristiansen, indretningsarkitekt, og Christina Widholm, tekstil designer. Begge med lang erfaring som designere/projektledere fra forskellige store design- og produktionsvirksomheder.

HVEM ER DU? Du er i gang med dit sidste bachelor år, fra en designuddannelse, gerne indenfor visuel kommunikation eller rum/indretning, og brænder for at komme ud bruge dine kompetencer ”in real life”. Du har lyst til at indgå, på lige fod, i et lille engageret og passioneret team, hvor samarbejdet er tæt og idéerne får lov at flyve højt. Vi forventer at du er selvstændig, ansvarsbevidst og ser en udfordring i at løse opgaver indenfor en given kreativ ramme. Du mestrer både den analoge pen såvel som den digitale. Du er ferm til Adobe programmerne (Illustrator, Photoshop & IN design). Kan du noget med video & lyd, vil det være et stort plus, men ej nødvendigt. Du vil deltage i alle dele af den kreative proces, fra skitsering til produktion og på den måde stifte bekendtskab med Proudlypresents netværk og samarbejdspartnere. Sidst, men ikke mindst er godt humør og humor ET MUST.

HVORNÅR?
Proudlypresent søger praktikanter i 3-5 måneder, hurtigst muligt.
Praktikken er uaflønnet. Ansøgninger læses løbende. Send ansøgning og CV m. visuelt materiale til info@proudlypresent.dk. Vi behandler ansøgningerne fortroligt og vender hurtigt tilbage.
VH Jette & Christina