Nordisk Film Biografer_ loungemøbel

MODULERBART OG IDENTITETSSKABENDE SIDDEMØBEL

Da NF Bio åbnede deres nye biograf i Field´s fungerede foyeren ikke optimalt og Proudlypresent blev bedt om at lave en analyse af hvorfor den ikke fungerede.

I vores analyse kom vi frem til; 1. at der var brug for at skabe rum i rummet i det store rum 2. Der manglede en varm og imødekommende atmosfære, der fik gæsterne til at have lyst til ophold i foyeren før og efter  biografturen 3. at biograf foyeren har mange funktioner og det valgte inventar opfyldte ikke det ønskede behov for fleksibilitet.

På den baggrund tegnede og producerede vi  et fleksibelt loungemøbel der med sin varme tone gave rummet atmosfære. Placeringen midt i rummet skaber et naturligt rumforløb og de enkelte moduler er flytbare og fleksible. De kan flyttes rundt alt efter om man ønsker en bar, en scene med DJ pult eller har en børne workshop i efterårsferien…

For at gøre ommøbleringen enkel har vi lavet en lille model af loungemøblet, så man først bygger opstillingen på kontoret, før man flytter rundt på modulerne i foyeren. Biografen har fået sugekoppe til glas af os, der gør det nemt at flytte rundt på modulerne.

 

 

 

< >