Kolding Storcenter _ Welcome To Trash Heaven

DESIGN OG STRUKTUR I VAREGÅRDEN
Opgaven var via design og struktur at få butikspersonalet i centret til at sortere bedre – og derved få reduceret omkostningerne for brandbart affald.

Proudlypresent har i samarbejde med Steen & Strøms CSR ansvarlige, skabt en systematisk, overskuelig og indbydende varegård i Kolding Storcenter. Alle affaldscontainere bliver nu konsekvent leveret i den samme blå farve og er indtænkt i den ny farvesætning.
Humoristisk tekst og grafik på væggene giver et smil på læben både når der leveres varer og sorteres skrald.
Forandring er sket udelukkende via maling, grafik og ny indretningsplan.

I forbindelse med projekt Varegården for Koldings Storcenter ville centret gerne have fjernet rygning fra selve varegården, da det var til stor gene for brugerne.
Proudlypresent foreslog at bruge en del af det eksisterende cykelskur ved personaleindgangen. Ved at skabe et hyggeligt overdækket rygested er det lykkedes at flytte rygerne fra varegården til et sted hvor der er tilladt at ryge.

Penge sparet penge tjent! Den ny “Trash Heaven” vender besøget i varegården til en positiv oplevelse, hvor brugerne får mere lyst til at sortere ordentligt og rydde op efter sig. Samtidig har rygerne fået et sted hvor der er tilladt at ryge – i læ for regn og blæst. Rygerne er glade!

Proudlypresent har stået for idé, design og vejledning til realisering

 

 

>