Archives

Proudlypresent skal lave nyt leg- & læringsområde i det nye Enigma, museum for post, tele og kommunikation!

Vi er rigtig glade for at have startet op projektet med at lave et spændende og sjovt leg- og læringsområde for børn, 3-10 år, i Enigma, museum for post, tele og kommunikation. Museet er pt. under ombygning, men allerede d.3 september i år åbner museet op med udstillinger, Maker Space og så det børneområde vi skal hjælpe med at udvikle, formgive og producere. Vi har travlt, og på billedet inspicerer vi rummet/byggepladsen tænkt til børneområdet, sammen med Martin, Ustillingschef, og Mads, læringsdesigner, fra Enigma.

Finalist i Danish Design Award 2020!

Drømmeskibet, leg- og læringsområde på M/S Museet for Søfart. Design: Proudlypresent

Vi er rigtig stolte af at Drømmeskibet er gået videre til finalen i Danish Design Award 2020, i kategorien “Better Learning”. Den heldige vindere afsløres d.2. juni ved en ceremoni på DAC (så fremt Corona epidemien tillader)

NOMINERING AF M/S MUSEET FOR SØFART- I KATEGORI BYENS BEDSTE MUSEUM FOR BØRN

M/S Museet for søfart er nomineret til “bedste museum for børn-prisen 2019” hos Børn i byen.

Børn i byen er Danmarks største guide til børnefamilier og den årlige nominering af forskellige aktiviteter egnede til børn kåres af brugerne. Så vi er selvfølgelig glade for at det nye leg- og læringsområde Drømmeskibet, designet af Proudlypresent, har bidraget til nomineringen. Og det betyder at Drømmeskibet på under et et år, har formået at vække interesse og begejstring hos børnefamilierne og dermed konkurrer med de etablerede spillere som Louisiana og Nationalmuseet, der har arbejdet med tilbud til børn i mange år.

Læs mere herunder og STEM helst på M/S Museet for Søfart !

https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/bedste-museum