Nilfisk_reception & farvesætning

Nilfisk havde brug for, at vi med enkle midler kunne skabe et indbydende receptionsområde samt sætte karakter på deres eksterne mødelokaler i deres nye domicil.
De ønskede sig et underspillet udtryk, der både giver plads til Nilfisk historie og som samtidig rækker ind og tager fat i den moderne virksomhed Nilfisk er i dag.
Vi valgte at bruge vandets blå farver som en farveskala, der binder oplevelsen fra reception, elevatortårn og eksterne mødearealer sammen. Nilfisk logo inspirerede til ny grafik både i receptionen og på glasvægge i mødegang og konferencerum. Her bruges samme grafik fleksibelt, så gentagelsen ikke bliver ensformig.
Receptionen har vi fremhævet med en sort legende hylde, der visuelt skaber kontakten til receptionisten og samtidig løser problematikken at receptionen ligger i et bagvedliggende rum. Den blå farve på elevatortårnet binder stuen og 1. salen sammen og gør tårnet til et aktivt rumligt element, der sætter karakter på rummet.
Derudover har vi tegnet enkle inventarløsninger, en henslængt whiteboardtavle og magasinhylde, der bruges forskellige steder i huset og et langbord til medarbejdercafeen. Eksisterende inventar har fået nyt liv med nye farver og lange gardiner giver både bløde linjer og fungerer som afskærmning.

WHAT´S IN IT FOR NILFISK.
Virksomheden har fået et indbydende receptionsområde, der med sin karakter og moderne udtryk, byder medarbejdere såvel som kunder velkommen. Grafik & farvesætning i mødelokaler og konferencerum har skabt nogle attraktive m2. Hvor Nilfisk før holdt sine møder ude i byen, inviterer de nu med stolthed indenfor i de nye rammer.

Tina Mayn, Executive Vice President, Global Marketing & Product Management:
“Rent personligt var det en meget positiv oplevelse for mig at opleve Proudlypresents idéer på tegnebrættet folde sig ud i virkeligheden. Det har været en god proces fra start til slut. Proudlypresent har formået at give os tryghed i et projekt der var under stort tidspres. Opgaven er løst med enkle og virkningsfulde greb, og vi er utrolig glade for resultatet. Vi vil fremover også bruge Proudlypresents til andre opgaver såsom vores fremtidige showroom. ”

< >