what our clients say

Tina Mayn

Tina Mayn

Executive Vice President, Global Marketing & Product Management, Nilfisk

"Rent personligt var det en meget positiv oplevelse for mig at opleve Proudlypresents idéer på tegnebrættet folde sig ud i virkeligheden. Det har været en god proces fra start til slut. Proudlypresent har formået at give os tryghed i et projekt der var under stort tidspres. Opgaven er løst med enkle og virkningsfulde greb, og vi er utrolig glade for resultatet. Vi vil fremover også bruge Proudlypresents til andre opgaver såsom vores fremtidige showroom."

Søren Faebo Larsen

Søren Faebo Larsen

Markedsdirektør, Enemærke & Petersen

"Proudly Present har blandt andet hjulpet E&P med at omdanne vores Byggefabrik i Glostrup til et Living Showroom. Kreativitet og højt abstraktionsniveau kombineret med jordnært samarbejde i øjenhøjde har været nøglen til succes og fremdrift for dette projekt."

Steen Mogensen

Steen Mogensen

Facility Manager, CMC Biologics

"CMC Biologics kan varmt anbefale Proudlypresent som design samarbejdspartner Proudlypresents professionelle tilgang og indstilling til, at omsætte spæde ideer og udfordringer til brugbare og kreative løsningsforslag er helt i særklasse. Det indbyrdes samarbejde og kommunikation fungerede optimalt og upåklageligt, herudover skal det highlightes, at den hurtige responstid samt villighed til en løbende justering og tilretning af design og indretningsplaner under hele forløbet var særligt givende."